Citiraj:
Originally posted by giga
Uzeli ste nam Milinovica i jos niste zadovoljni,da je nama Mlinka vjerojatno bi daleko dogurali ovako,tko zna.....A Mijatovic je specijalac kada treba igrati 1 na 1 u sustavu 4-4-2 on je ok kada se igra sa tri igraca u obrani i kada on igra zadnjeg...
Sve u svemu samo kupujete a nis od toga(Ljubojevic,Milinovic,Zekic).Da je rijeka to kupila mozda bi bili prvaci,ali vama ni to nece biti dovoljno.I bilo bi vam pametno se rijesiti Jurcevica mislim da je on daleko najslabija karika...
|
Ma ziher
Nije vama nitko uzeo igrača nego se je prodao gdije je dobio više para...
Kaj se tiče obrane-nije štimala ni u prošloj sezoni, sad još i manje...nema opravdanja za tako iskusnog igrača kao što je Milinović, a o onom Lučiću ne treba trošiti riječi.
Meni se čini da je problem u neuigranosti i ne-komunikaciji između obrane i veznog.
Evo ti veznog-Agić, Mujčin i Kranjčar...ajde, Agić će se i vratiti pomoći obrani, Mujčin je prestar i neda mu se trčati ako baš ne mora a debeli baš i nije nekak oduševljen trčanjem natrag
A unutar 16-erca nam obrana igra kao da su prvi put i vidjeli loptu, svako nabacivanje-panika....
Ne znam kak si zaklučio da od Ljubojevića kao pojačanja ništa:confused: