Tema: ROCCAT!!!
View Single Post
Staro 29.03.2009., 10:05   #43
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
nakon kraćeg korištenja od par dana po mišu su jasno vidljivi tragovi prstiju na lijevoj i desnoj tipki.

Smještaj tipki za povećavanje i smanjivanje osjetljivosti je malo nezgodan, budući da morate savijati prste na nemoguće načine kako bi došli do njih… ukoliko imate veliki dlan naravno. Scroll kotačić je također nezgodan sa svojim dubokim i pretvrdim klikom.

Prvi dojmovi nisu oduševljavali. Korištena je random višebojna plastificirana podloga, na kojoj je miš bio poprilično neprecizan sa ne fluidnim kretanjem strelice.

Miš je znao dosta puta otkazati kompletnu poslušnost nakon jutarnjeg paljenja računala, rješenje je bilo isključivanje i ponovno uključivanje miša.

Kruto i neprecizno kretanje strelice miša sam već napomenuo, no to se još nekako i da srediti pravim izborom podloge i kalibracije TCU-om.

LED osvjetljenje se ponekad nije gasilo nakon gašenja računala pa bi miš glumio disko kuglu cijelu noć.

Uz pokoje kompletno rušenje upravljačkog softvera, sitnih bugova bi vjerojatno mogao još nabrojati da sam ih zapisivao.
Miš kojem je autor testa sve ovo nabrojao dobije ocjenu 90% i Editor's choice??? Nekako sumnjam u to da testiranje ima veze s ocjenom već je zatražena veća ocjena od strane linksa u cilju dobre prodaje ultrasupergejmerskog miša. IMO, naravno.

Zamislite neki trustov miš s ovakvim komentarima na testu. Vjerojatno bi dobio ocjenu 26%.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F