View Single Post
Staro 27.03.2009., 14:13   #15
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Tomo Pregled postova
najbolje ces naucit ako sam ucis. Odi na neku stranicu tipa links ili ve mil. pogledaj cjenik i vidjet ces sto je u trendu. pa onda malo šaltaj po forumu.

Nitko se nije rodio pametan. I 90% usera na forumu je samouko, ostalih 10% ce se prepoznat
ovo je jos nekako najbolji savjet, osim sto bi ga prosirio .

skupi nekih 300-400 kuna, i ubodi neku stariju konfu koja radi. cak nije vazno koliko kosta, ma samo da nije tipa socket 1 ili starije, negdje od socketa 370 pa na dalje "sve izgleda vise-manje jednako" (u ovo ne ubrajam agp-pcie / sdram-ddr-ddr2-3..... itd razlike, nego sam raspored i smjestaj komponenti). i fino sve raskopaj, malo pogledaj sta kako izgleda, gdje ide pasta, kako koji utor izgleda, sta se dogada kad nesto nema a palis komp, pojma nemam, igraj se. ja sam recimo od toga krenuo, nitko mi nije govorio sta je sta i kako radi, jednostavno dode sa vremenom. a takoder nitko ne moze reci da zna sve o svakom komadu hardvera, jer je u zadnjih par godina toliko toga da moras biti robot da sve znas napamet. zato Google sluzi, nades sto te zanima, procitas, sam zakljucis neke stvari i slicno.

btw, mogu sa 99,99%-tnom sigurnoscu tvrditi da nitko tko se kuzi u hardver nije sve naucio preko knjiga/interneta/price. najbolje naucis kad sam ucis

Burko je offline   Reply With Quote