Iako većinu toga pročitam na NET-u ponekad pročitam i BUG, a prije sam znao i VIDI i PC Chip. U BUG-u obično pročitam kolumne ili temu broja, ako je zanimljiva. Testovi su nekad ok, ali u dosta slučajeva su previše subjektivni. Ne sviđaju mi se njihovi testovi printera, a i kao što je Visage rekao audio tematika im nije jača strana. Pročitao sam nekoliko brojeva Mreže i članci su ok, a i da se nešto novo naučiti.
VIDI je onako šminkerski, a testovi su im šturi i često puta više obraćaju pozornost na izgled, a ne funkcionalnost. Kada su počeli imali su potencijala, ali eto fali im dobrih autora, a Davor je zaslužan za onakve testove. A da ne govorim o njegovoj maniji instaliranja beta i najnovijih verzija. Očekivao bi više znanja i profesionalnosti od jednog urednika.
PC Chip je neko vrijeme imao OK članke za početnike, ali u zadnje dvije godine (osim lošeg dizajna) čak i VIDI ima više dobrih testova. Nađe se i tamo pokoja stvar koja nije bila u BUG-u ili VIDI-ju. Malo su posustali, a i njima fali stručnog kadra. Ne bi ga nikad ni pogledao da nema frenda koji ga kupuje pa ponekad vidim ima li što zanimljivog.