Citiraj:
Autor žile
Tako da,sad se tobože ti buniš,a tvoja prava su bila do slova ispoštovana.
|
Da, nakon 1 odlaska tamo, i 3-4 telefonska poziva, prijetnje drzavnim inspektoratom i sad vec 55. danom od predaje artikla na reklamaciju (jos nije podmireno, a ako sad ubrojimo i vikend to je 2 mjeseca)..
Ja cu ti samo reci da sam imao puno bolje i jednostavnije rjesene reklamacije u vemilu gdje se nije morao ukljucivati inspektorat u igru, a artikl nije zamjenjen za isti reklamiran.
Tako da je to sve od poslovnice do poslovnice (kako oni prenesu slucaj centralnom servisu) i najvise tvom pristupu kod rjesavanja reklamacije.
Nije hgspot nikakvo zlato tu, a ti slobodno pogledaj xxx stranica untrag (valjda sad tome ima 6 mjeseci) gdje sam pisao kako su mi tamo hjteli prodati spiku da mogu dobiti neki drugi proizvod po cijeni koju su oni odredili prema trenutnom stanju na trzistu, a ne po placenoj i da je to sad nova direktiva kod njih. Opet je to trajalo nekih 45 dana, i trebalo je zaprijetiti inspektoratom dok nakraju nisu pristali ne na povrat novaca, nego da se moze uzeti neki drugi proizvod prvobitno placene cifre.