View Single Post
Staro 27.03.2009., 11:23   #2104
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor JVC HX-Z10 Pregled postova
evo prosao mi je rok od 2 godine koje sam na amisu....
e sad...zadnjih mjesec dana...nemam pojma kaj su radili i kaj se desava....mijenjali su zice na cesti, sve je uredno...prijatelj kaj dalje od mene zivi po istim zicama i istom brzinom veza mu drzi 16sati, meni pukne svakih sat vremena, nekad i cesce i jos uz to....se modem nekad nece reconnectat....zvao sam ih milijon puta...pun mi je kurac....i interneta i veze i parica i rutera, sve bi razbio i onda otiso van i sjekirom srusio telefonski stup....
kak stvari stoje niko nis nemre napravit po tom pitanju....dali su mi popust 50% na uslugu...al koji ce mi kurac popust kad svaki put kad pukne veza pukne i komadic mog srca........
ono kaj me zanima, je da bi mijenjao operatera....i zanimaju me iskustva onih koji su otisli sa Amisa na nesto drugo i kako im je tamo....
i naravno dajte mi neku preporuku na kojeg operatera bi bilo najbolje otic....
gledao sam optimu, malo i t-com....cini mi se da t-com daje iste uredaje kao i amis, pa sam malo skeptican prema tome....a optima daje neki drugaciji, i navodno se bas i ne zale kod njih na pucanje veze....
nista....ljudi dajte neku preporuku il nesto
Ha gle, da je bilokoji operater na istim paricama neće ti biti bolje!
T-com je i dalje vlasnik tih parica, pokušaj kod njih nešto riješiti da testiraju liniju, itd...

Ako ništa drugo, možeš tražiti novu liniju, to ćeš vjerojatno platiti, ali ni to nije loše rješenje!