Citiraj:
Autor žile
Svakako,ako "kriza i recesija®" dođe u jačem jeku kako se predviđa,pored ove reklame koju HG dobiva korektnim poslovanjem,kitu labudovu će netko kupovati u optimumu,phoenixu i sl.
|
Jel tebi taj hgspot placa za reklamu ili sta?
Shvati da nije isto u svim poslovnicama i da to puno ovisi o samim radnicima, a i tvojoj volji i pristupu. Ja sam sad imao rijesen jedan artikl iz naseg salona. Radilo se racunu od 900 kn i proizvodu starom samo mjesec dana prije nego je odapeo.
Iz hgspota su se javili tocno 47. dan natrag (isao sam gledati 45. u cemu je problem, ali sam dobio informaciju da dolazi za dan-dva i onda se "dogovoramo"). Naravno, nazvali su me i rekli da je centralni servis ponudio sasvim neki drugi proizvod jer ovog sad bas nemaju na skladistu ili da mogu uzeti nesto drugo u istom iznosu. Ja sam naravno zatrazio novce natrag, jer se radi o mizernom iznosu, ali sam prvo dobio natrag -"To vam ustvari nije 47 dana, jer treba to putovati na servis..., pa i nije prosao taj rok...".
Nakon ustrajanja da vrate lovu i prijetnje inspektoratom, nakon 2 dana se javljaju i vele da je oke - ide povrat (naravno kad se radi o iznosu manjem od 1000kn, a i kad me djelatnik nazvao za provjeru culo se u njegovom glasu da je ipak samo manja cifra - pitanje kak bi se regiralo da je dosla neka spaljena grafa od 4k kn sta se ovdje radi), ali da ce trebat proci neko vrijeme dok sjedne lova. Proslo je 6 dana od tad i novcima jos ni traga.
Tako da ono - molim lijepo ne idealizirat jer to nije istina.