nisi shvatio - uvoznik ne gubi nista, trgovina gubi jer im dobavljaci glume idiote. No to je nesto na cega bi morali biti spremni. Problem je sto takve firme vecinom vode ljudi koji nemaju onaj korak unaprijed u svojim odlukama i potezima. Znaju racunati samo ono sto vide danas i gotovo nikada ne gledaju siru sliku. Nije to samo problem u tamo nekim trgovinama hardverom, to sada mozes vidjeti svuda kako nas je pukla ova "kriza i recesija®". To sto ce odluka koja ti je danas ustedila 1kn sutra napraviti 5kn stete takvima ne znaci nista. Ne sto su ljudi rasipni nego vecinom glupi i kratkovidni.
A na kraju, kad kumuliranje takvih losih poteza dovede do osjetljive krize.....ionako ce za sve optuziti krizu i recesiju i otvoriti novu firmu
a za hgspot se slazem. Jedini problem kod njih je sto kada nisam bas imao casha nisu imali rjesenja za nas sirotinju pa sam morao ici gdje su davali hardver na polog cekova a sada kada se para za cash kupovinu ima njihova ponuda je prilicno ogranicena. Samo primjera radi - tehnicki sam promjenio cijelu konfu u par mjeseci i niti za jednu komponentu nisam mogao otici u hgspot. Cak i za ono sto mi je bilo potpuno nebitno tipa ram kada sam isao nisu imali uopce keksa od 2gb u ponudi (osim onih fora dostupno u poslovnici u dubrovniku ili sta ja znam gdje). Tako da s njima nikako ne mogu poslovat. Sto mi je uvijek zao jer za razliku od ekipe u npr vk vemilu s ovima se cak moze i normalno pricati ako trebas reklamirat neku komponentu ili te zanima nesto o komponenti.