View Single Post
Staro 26.03.2009., 21:25   #7
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
P.S. garant će sad Visage doći na svoje pošto mu je napokon pao kamen sa srca jer su mi pixeli veći (iako uzurpator potajice gleda u 23" Sony P-234 čiji je pixel veći za čak 0.012mm od onog na lenovu )
Hehehe, tebi IPS bas sudjen nije

Kao sto rekoh prije koji mjesec >

1) Ovo je jedini model koji se nije pojavio kao reklamacija u Kodeksovom servisu! Znaci nije bilo povratnika zbog neke greske.

2) Ako se pregleda pozicija proizvoda po kvaliteti sklapanja i dijelova... ovo je najkvalitetniji monitor u Dell liniji. Uostalom Dell je to i nekoliko puta ponavljao u prvim prezentacijama ali i ostavio pismenog traga u vecini promo prospekata i PDF izvora.

3) Odlican monitor, ali ja se nadam da ces ipak staviti jos jedan monitor na stol! Red je da konacno upoznas blagodati rada na vise monitora. Bez obzira na gabarite glavnog monitora na stolu. Ako financ situacija nije preopterecena novim Dellkom i moze se na nekom drugom mjestu smrsaviti Šukera... zasto ne ostavis svog Lenovca na stolu zajedno sa novakom?

Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Dobar je monitor samo mi nije jasno zasto su promjenili design, ovi stariji Crno-srebrni su imali bolji dizajn a i stalak je kudikamo ljepsi na njima (IMHO) . Uglavnom sretno ti bilo i da se brzo naviknes na 27" jer kad jednom krens s time nema vise povratka nazad .
Zato sto je maska bila prilicno skupa u novonastaloj igri rezanja troskova. Stari model je kao sto rekoh, najbolje sklopljeni Dell ikad. Bez daljnjeg da je bio robusniji. Za nekog tko ima jedan monitor na stolu, srebreni je daleko atraktivniji. Ali uz 2-3 monitora na stolu, meni bas imponira ova nova neutralnije boja. Bode u oci kad se jedan previse istice suprotnom bojom maske. Uostalom, mozes li zamisliti na A4000 da stavim 1084 i dva Philips derivata Msync-a? To je grozno za vidjeti

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 26.03.2009. u 21:41. Razlog: Forum se blesira...
Visage je offline   Reply With Quote