Citiraj:
Autor Valg
Još ako koristiš winamp, dodaj si ovaj addon:
Audio Burst System 2.10
...
Pa onda testaj, pa iznesi dojmove... Najbolja 3MB za winamp.
Radi na svim verzijama, al preporučam 2.91 od "klasičnih" verzija, a od novih 5.2xxx ili 5.3xxx, jer su novije/starije verzije petice prebugovite i trome.
Trebalo mi je skoro mjesec dana da nađem uzrok da je winamp 5.5xxx uzrok krckanja zvučnika:
- Micao sam drivere, stavljeo nove kablove na 5.1 sustav, mjenjao pasivne komponente tipa kondezatora i dioda na wooferu etc... Uglavnom sva zajebancija zbog novog winapma.
|
Nažalost ne koristim winamp upravo od 2.91 verzije pa nadalje. Otkad je izašao, zadrti sam fan foobar-a, koji sad ima mali milijun sitnih fajlova s kojima možete raditi čuda. No kako ipak nisam pobornik "farbanja" zvuka, s time mi se nažalost neda igrati. Velim crystalizer uključim tu i tamo, bar zasad. No ako budem imao vremena, i nađem 2.91 verziju, onda budem isprobao,a do onda...evo kopam po starom hardveru i našoh staru lajavicu (SB Live! 5.1) koju nisam želio prodavati. Sad nabrzinu vidjeh da su ljudi radili modove i za njih, pa me baš zanima kako bi to ispalo, vidim malo je kompliciraniji postupak, ali bude i to došlo na red :-)
Bilo bi dobro kad bi još netko isprobao i Divoom zvučnike (direktna kopija logitecha, koji s podacima na papiru uzgledaju impresivno) da vidimo kako tamo stvari stoje i onda imamo pravu formulu za besty buy PC zvuka.