ja njima:
Poštovani,
nakon konzultacija sa društvom za zaštitu potrošača siguran sam da cijena komponente mora biti do one koja je navedena na računu za staru komponentu, eventualno nadoplata ako je cijena veća. Stoga ja imam na umu
http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.7c895f66193a4764a3d78d767b4ef54f.mb_gigabyte_s775_ga-ep35-ds4_(intel_p35_fsb1600_o_c_ddr2).aspx.
Oni meni:
Poštovanje,
U privitku Vam je ponuda za nadoplatu, isporuka isti ili naredni dan po primitku uplate.
ja njima:
Dajte mi objasnite malo privitak. Kaže da moja MB se cijeni na 633kn. Neznam od kad je to cijena i kakva je to ponuda, ali iznos na računu koji ja imam je 1067kn. Sad koliko je njezina cijena bila poslije to uopće nema veze. I nije mi jasno kako Je Gigabytica 882kn kad je na linku koji sam vam poslao 1078kn.
Ako nekim čudom vi mislite da zakon ne kaže tako, molim da mi na mailu pošljete točno objašnjenje zašto ne želite vratiti artikal do iznosa na računu te druge argumente koje mislite da su na vašoj strani.
oni meni:
Poštovanje,
Cijena Vaše MB je formirana prema trenutnoj tržišnoj vrijednosti i prema odobrenju ovlaštenog servisa (633,23 + 22% PDV).
Cijena Gigabyte MB je s uračunatih 10% rabata za plaćanje po ponudi općom uplatnicom ili internet bankarstvom.
E sad, više neznam koga kako. POnuda je u privitku, neznam otkud im razlika cijene za Gigabyticu