Citiraj:
Autor kassad
Bas me zanima taj mob... znaci ok ti je ? Kako ti je s obzirom na to da nema wifi? Da li ti je to veliki faktor ?
Hacknuo si ga sa swismanagerom ?
Razmisljam uzmeđu E63 i G700, (produzenje tele2 pretplate), pa sam u dilemi.. 
|
Kako mislis hacknuo sa swissom? ja ga samo tu i tamo nakon tjedan dva upalim da malo izcisti memoriju nis drugo..
Pa netreba mi Wifi jer niti nema nekakav ekran na kojem bi bilo priblizno ugodno surfat, nego ga koristim iskljucivo kao media player, sa xsilisoftom si konvertiram recimo sezonu Mucki i prebacim na mob

...
Usput sam si stavio slick programcic u kojem mogu koristiti ICQ i Gtalk tako da sam non stop online

(recimo kod tele2 10mb 10 kuna sto je priblizno taman za cijeli mjesec koristeci Gtalk ili icq na mobu) samo mi je zao sto nema jedino malo veci ekran da mogu i pogledati recimo tu i tamo forum dok cekam frenda na kavi to bi mu bio jedini nedostatak...
Evo kako taj slick djeluje u praksi:
http://www.lonelycatgames.com/?app=slick
Samo ipak cu ici napasti neki mob tipa iphone ili njega samoga, da ima sve u jednome, znaci mjuza, filmici, serije, baciti oko na neku web stranicu i da mogu biti sa gtalkom online ili icq-om nis mi drugo netreba...
Npr. kada ekipa napada mobitele za 5000 kuna jer ima kameru od 8.1mpix, kakav BS obican fotic od 3mpix pojede fotic na mobu sa 5mpix, kolegica mi na poslu ima G900 i igrao sam se sa njim malo, onak dode 1000 skuplje a mob je banana naspram G700... ali zato ima veci KUL faktor

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12