View Single Post
Staro 26.03.2009., 10:26   #1325
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor fratartucko Pregled postova
Ovak, bio sam na mnogim razbijačinama, ali ovak nekaj još nisam doživio(ni Carcass prošle godine u Budimpešti nije pokrenuo mase na ovaj način)...
Umalo mi nogu strgali, istegnuo sam šaku, rebra mi izubijana...
Mosh-pit skoro po cijeloj dvorani
Jedino moram pronaći način da ne zaspim na poslu od iscrpljenosti...
di? na in flamesima to zoves pogom to je bilo za curice..nisam niti ulazio..ja sam bio na tribinama

a onaj kasnije horor sa onim DEBILNIM zaštitarima

pa neka mi netko objasni koliko GLUP moraš bit da na puštaš ljude van poslje koncerta jer ih je strah da ne nastane stampedo prema garderobi...

pa DEBILI CELAVI znam da vam je mozak velicine zrna graska ali opet nemozete biti tako mutavi i ne shvatiti da se nista ne bi dogodilo..recimo JA sam imao jaknu u torbi koja se strgala u svom tom naguravaju i stiskanju kod samog izlaska sa koncerta...jakna je bila u torbi jer nije vise bilo mjesta u faking garderobi sto je uobicajna stvar!

i jaki su mi oni IDIOTI koji su naprijed slusali zastitare kada su se ovi derali da stanu i da nemogu van..ja sam naprosto prosetao van i svadao se s debilnom i moram li pricati da sam skidao sve s nebesa od boga do isusovog magarca dok nas nije pustao van...

i svaka cast debilima odostraga koji su stisklai kao da se pokrene nešto..pa retardirani idioti zar mislite da šta svi tu žele stajati jer jeto naprosto je cool!?

isuse kriste kao vise ne zelim ici u tvornicu

p.s zna netko kako se zvala ta zastitarska sluzba koja je jucer bila u tvornici?

Lp
Hamm je offline   Reply With Quote