Sorry sto se tek sad javljam (morao u nocnu)

Joj joj ljudi moji ... nema me par sati i totalni kaos nast'o ... morat cu pronac neku jeftiniju mobile internet tarifu, jer ce inace svaku vecer bit pobuna
Ajmo redom

:
Citiraj:
Autor Sa_Stilom
Ok, skuzio sam HDD ERASE, ali ne pronalazi mi SSDove, kao da nisu spojeni.
Probah i v3.3 i 4.0 isti shit.
|
Izbaci diskove iz "RAID-a" (te baci u legacy IDE mod, SATA only ili sl.) pa onda probaj ... vise detalja
ovdje.
Recimo ne moze se niti Hitachi F-Tool (AAM) koristit dok se ne izbace diskovi iz polja ...
Citiraj:
Ima koja alternativa, IOMeter ne dolazi u obzir jer moram instalirat Windowse na drugi disk, ili bih mogao probati sa WinXP Live sa Hiren's Boot CDa, ali draže meni iz DOSa
|
... ja bi prvo isao s IOmeter-om, ali to je cisto stvar osobne preferencije ...
Citiraj:
Za sad mi se neda više yebat sa svim tim, jer zbilja na oko sve dela ko urica, write loss jedino primjetim na benču, a za sad još u real life ne. Stavil sam 32KB ss i cs.
Edit: Ispravak netočnog navoda...
Stavim sam stripe size 32, al zaboravih da kad dizem image cluster size je kao i na image-u. Stoga sad je 32KB ss i 4KB cs
Probal sam staviti winse na 32 32, ali BSOD mi je javlja na neki ntfs.sys ili neku druga extenzija... (sjećam se da je ntfs.nešto)
Moguće radim krivo, radio sam promjenu cs-a nakon kreiranja RAID-a preko Hiren's boot CDa i Partition Magic-a tako da sam:
1. Create partition - Primary - Format - NTFS - Cluster Size 32K
2. Install Windows - Leave partiion like it is.... checking file system (ili tako nešto)... 100% (i taman da će početi kopirati filove) -> slijedi BSOD.
Neda mi se naširoko pisat, pa ovako skraćeno
|
... da, najbolje bi bilo 32KB/32KB, ali nazalost Windoze seruckaju zbog fajl kompresije, koja je jedino moguca do 4KB Cluster size-a. U svakom slucaju i 4KB je sasvim solidno ...
Citiraj:
Autor darQ
čovječe, ovaj dh41400 nam strgo diskove svojim savjetima, gad jedan zečiji, ko zna, možd je to i namjerno napravio

|

... reko ja da ce pobuna nastat. BTW ne bi ja to napravio ... bez razloga

Da se ne bi osjecali usamljeno u nevolji (
1,
2).
Ako bude jos problema javite (bez lomace molim

),
domy (ZG)