Citiraj:
Autor syss
hoćeš tipkat po procesoru ili plivajućoj tastaturi?
nije bez vraga razlika u cijeni... mislim vidjet ćeš i sam ako ćeš moći usporediti r61 i r400/r500 jedan pokraj drugog.
|
istina no ipak mislim da ne vrijedi tolike razlike u novcu. Pročitavši review daje se zaključiti da je razlika između r61 i r500 u ploči na kojoj je postavljena tipkovnica - nešto je čvršća na r61
Citiraj:
Autor Los Sam
Slazem se sa napisanim...pogledao sam sada malo r61 modele i djeluju mi "staro" sa visokom cijenom.
...r500 se moze naci za 5700kn u dva ducana...ni blizu konkurentnih modela r61 nema...eventualno ovaj: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=031602
No, sa dosta slabijih komponenti.
Nisam jos kupio, sutra idem u radnu akciju po Zagrebu da malo opipam zvijer jer mi se neda nes uzimat sto nisam imao pod prstima...
Provjerio sam cijene, dostupnost...i ako mi se svidi moguce je da bude sutra "cash&carry".
|
pogledaj molim te i kakva je kvaliteta dell studio 15, baš me zanima (obrati pažnju na usporedbu kvalitete ekrana i izrade općenito spram r500)
Citiraj:
Autor Nikky
Nažalost, tako je to. Pomalo uništavaju sve šta valja. Nije bez razloga razlika u cijeni između R61 i R500 sa otprilike istim opisom / komponentama.
|
istina, mnogi se prilagođavaju pa spuštajući cijene spuštaju i kvalitetu, bolje izvedbe i dalje su drastično skuplje..