View Single Post
Staro 26.03.2009., 02:38   #21
Voorhees
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2003
koji god materijal sam našao a da mi se dalo gubiti vrijeme da provjerim o čemu se stvarno radi zbog drugih a to su bile kojekakve igre i programi "komprimirani" KGB-om nakon raspakiravanja imalo se što vidjeti, uvijek su fajlovi bili tu, i sa svojim pravim veličinama uredno posloženi po svojim folderima, no kad bi otvorio u hex editoru lijepo se vidi kako su fajlovi ispunjeni samo nulama, tu i tamo se nešto ostavi da ipak kao zauzima ponešto mjesta, dakle fejk do fejka, ko je s tim hoaxom počeo ne zanima me ali i dalje se fura ista fora do iznemoglosti, više je dosadno ponavljati stvari kao što su već gore rečene, nema ničeg revolucionarnog, niti blizu, i na plotu je pisalo...pašteta pa nije magarac vrganje brao.
bolje gledati koji može koristiti više jezgri za kompresiju, a i pametnije bi bilo da se na već komprimiranom materijalu ne koristi kompresija radi brže dekompresije, zar je tako teško recimo u winraru označiti 'store' umjesto neznam 'best' pa se dobije npr. ušteda od čitavih uvrh glave megabajt na 1GB komprimiranog videa nekim od novijih multimedijalnih enkodera, em onaj koji radi arhivu mu treba tona vremena em onom tko raspakirava
Voorhees je offline   Reply With Quote