View Single Post
Staro 25.03.2009., 00:46   #110
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Burko,budimo realni-vrijedi li par frameova više u korist HD4670, >100% razlike u cijeni?
jes, ali opet polovno-novo relacija . sto je nezahvalno i nefer tako usporedivati.

ja sam vise terao HD4670 zbog navedenog (manje grijanje, manja potrosnja, manje dimenzije, novija arhiktetura), i ako se uzima nova - puna garancija sto nema niti jedna polovna 1950PRO za 250-350 kuna .

sve 5, 1950PRO je i dan danas dobra kartica i sposobna vrtiti prakticki sve igre uz odredeno odricanje na grafici. i ako covjeku je stiska sa parama, i zeli takvu karticu, svakako ok kupovina. samo ponavljam, namjerno sam HD4670 terao zbog navedenog, ne zbog boljih perfomansi. cisto zbog toga, pogotovo jer se na pocetku cijene potrage trazilo kartica, pa sam pretpostavio da je rijec o novome.

Burko je offline