View Single Post
Staro 24.03.2009., 22:58   #614
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Mozes zvati, ali pitanje je kog ces dobiti, kakve si srece istog...
Dobio danas i nakon razgovora, zamolio da mi to i mailnu da imam za print pokaz na servisu. Posebno u ovakvoj situaciji kad prolazi sve teskove bez greske.

Citat :

After looking into your case and listening to your sound files, we have determined that the noise you are hearing is the head of the hard disk knocking against something inside the hard drive.

This could lead to drive failure over time which is why we suggest you use the Data Lifeguard Diagnostic Utility to determine how the drive is functioning.

If you are able to go back to your reseller we recommend you do so, otherwise Please see below for your data recovery and drive replacement options.

Tek danas sam saznao da se M-San preselio ohoho od stare lokacije Mislim da cu radije odnjeti ADM-u, jer ionako mi ni M-San odma nece moci dati zamjenu bez procedure.

Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Evo teme Kakvi ti se cine po pitanju buke? Terabajtusha je meni sasvim ok ...
Hvala, nisam znao da uopce postoji tema. Kad pise, slici malo Raptoru Ali nista strasno jer mi stoji tako duboko ispod stola da niti nadzirem ista.

Eto, hvala svima koji su bili voljni dati korisnu mi potvrdu zvuka i ujedno zavrsavam ovaj mali OT.
Visage je offline   Reply With Quote