Sto se tice Winda, Aspire Ona i EEE-a koristim ih sve tri vec duze od 2 mjeseca.
EEE je premali zbog 7" monitora i tastatrura mu je iz istih razloga premalena (1000H sam ganja ali niam mogao nikako doci do njega da ga isprobam).
Sa Aspire One smo imali zanimljivu situaciju (dobili smo "jacu" konfiguraciju od one koja je navedena na kutiji

) Za razliku od mog Winda ima 1GB RAM-a (Wind ima 2GB) manje i ma disk od 160GB, umjesto 80GB. Na prvi pogleda (dok je zatvoren) izgleda dosta privlacnije i vise fensi u odnosu na Wind. Baterija im traje priblizno isto (i jedan i drugi koristimo sa 3cell baterijom, uskoro idemo u nabavku 9cell baterija preko e-baya).
Wind se po hardware od Aspie Ona razlikuje po vec gore navedenom, ali je zavrsna obrada tastature mnooooogoo bolja. Dugmici na tastaturi su dosta bolje obradjeni i cini mi se da su malo veci jer mi je mnogo lakse i ugodnije pisati na Windu nego na Oneu.
BTW Aspire One (bar ovaj koji mi imamo) nema bluetooth, sto mu ja brojim kao ogroman minus zbog toga sto mi je jako potrebno da mogu spojiti telefon, PDA i slicne điđamiđe na njega bez kablova.
Kada bih birao od trenutno dostupnih na trzistu uzeo bih MSI Winda, ako ti se ne zuri onda sacekaj EEE 1000H.