View Single Post
Staro 24.03.2009., 18:36   #102
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
thedream voli srackat previse, ne kaze nitko da inace nije dobar
ali gledaj samo ovo sad kada raspravu o 7600gt vs x800 svodi na propusnost memorijske sabirnice a sve se zapravo svodilo na to da je ati "zaboravio" na super karticu staviti sm3.0 podrsku i da je ista postala neupotrebljiva godinu i pol prije nego 7600gt. A u zivotu jedne graficke to je poprilicno puno. No to je detalj koji on samo tako "zaboravi" kako bi istaknio svoju poantu. Dokazuje odredjenu prisutnost inteligencije kod pisanja posta ali isti i dalje ostaje samo srackanje
Kao i njegovo pisanje iz iskustva...da, ali je isto ograniceno a on ga odbija prosiriti tudjim. Eto, samo kako je jednostavno x1950 podijelio na dvije grupe. Jednu s dva modela s dualslot coolerima koja je dobra i drugu grupu sa singleslot hladjenjima koja su sva bila smece. Koliko je ta teorija netocna znaju valjda svi vlasnici nereferentnih ali i dalje singleslot kartica iz tog vremena. Ali ne i on. Jer vidio je samo te i nist drugo ne postoji. Googlanje? ne daj boze.

Inace cijela ova rasprava je pomalo besmislena. Covjek trazi nesto sto se nikako ne moze uklopiti. Sto zbog budgeta sto zbog napajanja i samog kucista. A vecina rjesenja je nemoguca zbog oboje. I nije mi jasno zasto se forsiraju te stare kartice. Jesu stare i za danasnje prilike spore ali to ne znaci da trose manje struje. Plus sto su velike i vecinom se griju poprilicno, barem ove spomenute ATIeve. U kombinaciji s malim kucistem jako lose rjesenje. Na njegovom mjestu ja bi isao u postepenu zamjenu svega pocevsi od kante. To naravno zahtjeva sredstva koja nema pa bi mozda prva stvar trebala biti neki posao u fusu

@zEko94
Stvarno ocekujes koristan savjet dok nisi ni "moj komp" popunio?
greg SE je offline