ma stoji, sve 5 sto si napisao, 1950pro mora i jest jaca od x1600 kako god okrenes

.
samo sto ti kazem ono sto jest - 4670 je novija kartica, manje trosi, manjih dimenzija, manje se grije, nema dodatnog napajanja i ima bolje perfomanse. mislim ono, sve 5, ako si mogao na x1600 moras moci i na 1950pro igrat oblivion, ali ako mozes ljepse vizualno igrati (u oblivionu je grafika full ok), zasto nebi igrao?
btw, odigrao sam oblivion ja na 9500GT jos prije nekih 2-3 godine, kad je igra izasla. samo isto sa dosta detalja ugasenih.
a evo, sada sam malo u gridu (voznja) testirao hd4670. detalji sve dokle ide na 1680x1050 (izgubio zivce dok nisam se sjetio patch-at :S), average fps po frapsu je 35,6. i mjerio temperaturu sa gpuz-om, maksimalo je dosla do 51 stupanj

. vjeruj mi, kartica je milina. imao sam jako kratko druzenje sa 1950pro takoder, kad se usporede vizualno rekao bi da je 1950 zvijer, da pojede 4670. ali nije bas........
btw, samo prijedlog. zasto ne uzmes recimo polovnu 3650 ddr3? ona je negdje kao prethodnica 2600xt, a 1950pro je ti negdje bila sa 2600xt. tako da je to tu negdje po perfomansama, ali barem manje trosi i manje se grije. plus sto ih se svako malo moze naci, cesto i sa garancijom, za kojih 300 kuna, mozda i manje. samo prijedlog, naravski

.
ddr2 modele radije zaobidi, nije to to.