Citiraj:
Originally posted by pogi
Par sati ili manje? Sto ti radis trzas glavom i izbjegavas virtualne metke po principu "Mirko pazi metak hvala Slavko"
|
Ma ne ne trzam glavom...
Zezam se, samo želim znati na kojim slušalicama metak zvuči kao metak a ne udarac u pleh.
Krive su neke šit slušalice od Creativa koje sam dobio uz neki modem na poklon, a kad su one crkle pokupovao sam do sada brdo dostupnih slušalica ( mislim na slušalice sa mikrofonom za gejmanje naravno, a ne neke HI-Fi klasa bez mikrofona) i sve je jedan bjedno pleh od slušalica, čak i ove US Blaster slišalice sam uzeo neki dan da probam, par modela, sve isti pleh... nema to veze sa zvukom na nekadašnjim Creativovim šit poklon slušalicama. Tako da više nisam pametan, a nitko da mi odgovori na pitanje ( svaka čast dečkima na preporuci za Zalman ) ali meni ne trebaju slušalice 5+1, već slušalice na kojima se ispaljeni metak čuje kao ispaljeni metak a ne kao udarac u pleh. Ako već moram kupiti Zalmana 5+1 za 400 KN onda bih htio biti siguran da kupujem dobar zvuk a ne 5+1 pleh zvuk za 400 KN. Dakle svi koji imate Zalmana dajte budite sigurni dali vam služi za gledanje DivX-a i DVD-a ili za gejmanje, pa mi napišite svoja iskustva. Izgleda da je u ovoj našoj BANANI jako teško nabaviti pravu stvar. Ah di su ta vremena kad sam uz US Tobotics modem dobivao na poklon i Creativove slušalice koje do danas nisu prevaziđene.
Hvala svima na odgovorima