Citiraj:
Autor Hurricane
ja sam igrao sa 1.3 patchem i po meni je igra puno bolja, sredili su kontrole malo, grafika je poboljšana, nema bugova, kod mene su se FPS-ovi povisili i mogu sada igrati sa većom daljinom ( stavio sam na 100) i FPS-ovi su bili oko 40, sto prije nisam mogao, trebao sam staviti na 30. A što se tiče saveova, u 1.3 patchu su izbacili Games for Windows, i sada se igra direktno snima u folder u My Documents, ja sam već prešao 65 % igre i sad sve ispočetka, al šta je tu je, nisam siguran dali se zbog xlive.dll više nemože korisiti account ili zbog patcha.
|
e sada daj plz pojasni.
kaj stvarno od sada je taj Games for Windows izbačen i sejvovi se spremaju tam u my documents. jel može li itko drugi to potvrdit.
drugo kakav je i od kuda ti taj xlive.dll i zakaj snjim mi igra radi.
jel tako i kod drugih jel ima neko drugo riješenje.
naime ja sam prošo igru i ne želim ispočetka.
treće kad stavim taj tvoj xlive.dll igra radi ali nakon par minuta počne štekat. uključio riva tunter da vidim iskoristivost tj. aktivnost tj.cpu usage i baš kada šteka onda cpu usage pada do 10% pa skoći na 40% pa na 15% pa na 80% pa onda malo radi pa opet isti preoblem. neznam jel to do patcha ili do xlive.dll da igra tj grafika ne radi ispravno