Tema: Rapidshare
View Single Post
Staro 23.03.2009., 13:39   #871
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Vejita Pregled postova
Kada kupujes dobijes samo username i pass a onda si ti za svaku sigurnos promjenis oboje i ukucas si mail tako da acc si zakljucas od ljudi koji ga zele "posuditi" a kada ti je zakljucan samo je zakljucano da nemres uci u postavke ali ti svejedno neko more skidati s njega ali ti ga nemre drpiti.

Za skidanje imas Flashgot, jdownloader itd.... ili mozes si u postavkama da ti automatski skida kada kliknes na link.

Posto imas premium taj file od 10GB bi mogao skinuti 5x2GB ali samo ako je tako uploadano jer inace su ti od 100-200MB partovi jer zele da mogu i ljudi koji nemaju premium skidati od njih.
Skinio sam program Orbit downloader...pa me zanima recimo ako ima neka stvar cca 20-ak fileova.....znaci ja sve linkove kopiram u taj program i to je to...on skida link po link?
Dali se moze u postavkama sloziti da mi skine recimo cijeli taj neki free ogroman program od 20 dijelova...tj. da skida 20 linkova....jedan kada zavrsi da odmah automatski skida drugi?

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote