Citiraj:
Autor Valg
Jel radi u Foobaru Audio Burst System 2.10?
|
Ne radi koliko ja znam (makar mozda cak i postoji nacin da se to upogoni jer foobar moze simulirati da je winamp). Inace foobar ima druge DSP plugine koji "poboljsavaju" kvalitetu zvuka. Kako bi racunalo reproduciralo savrsen zvuk (tj. identican cd-u) sa softverske strane potrebno je koristiti asio/kernel streaming plugin (time se zaobilazi windows mixer i reprodukcija postaje stvar hardvera), lossless format (nema gubitka kvalitete), a u postavkama drivera namjestiti bit matched playback. Cijela prica
vec postoji na forumu.
Citiraj:
EDIT: Evo sad gledam tut foobara i plačem.
Onak, zar toliko toga mora uraditi da bi imao player?
Ma prođe me volja da slušam išta.
|
Kao sto rekoh mislio sam da je winamp ok player dok ga nisam instalirao. Problemi sa pluginovima, rusenja, sporost i na kraju se sve svede na trazenje koji su pluginovi najbolji, koja verzija je stabilna, zasto se rusi. zasto je spor...i sve ispadne 2 puta kompliciranije nego kod foobara.
Citiraj:
Autor Dante2055
 Odlično, 2 je pomogao, hvala.
Reci mi, da li ti koristiš foobarov "default layout/interface" ili imaš neki fancy dodatak? Našao sam hrpu dodataka koji ga pretvore u nešto slično Itunesu, što izgleda dosta dobro. Samo što većina toga ne funkcionira više s najnovijom stable verzijom. Zanima me i da li ti dodaci troše znatno više resursa.
|
Ne koristim default interface. Preporucam ti da izbjegavas PanelsUI i da koristis neki od ColumnsUI setupa. Osobno koristim Br3ttov kameleon, ovdje mozes vidjeti kako izgleda:
1,
2. Dolazi sa iscrpnim
uputama pa problema sa instalacijom ne bi smjelo biti.
Ako ciljas na nesto minimalistickije, pogledaj:
1,
2,
3 meni osobno kameleon i bolje izgleda i ima vecu funkcionalnost.