View Single Post
Staro 22.03.2009., 19:09   #70
sasuke_the_king
Premium
Moj komp

sasuke_the_king's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
dižem temu s jednim možda idotskim pitanjem, i upozorenjem da se ne kužim u nvidia grafičke.
trebala bi mi nvidia grafička koja će bit sposobna vrtit oblivion i eventualno nadolazeći starcraft, ali to nije presudno.
imao sam prije radeon x1600pro i sa njim je bilo milina, baš je super radilo. onda sam prodao taj komp i u novoga utrpao nvidiu 8500gt , ne moram reć da je oblivion bio neigriv, čak ni sa onim hackovima za gašenje trave i stabla.
dakle molio bin preporuku nvidia grafičke koja standardno nije glasna, jer imam bešuman komp (najglasnija stvar je neki kurac na matičnoj koji škripi u ritmu blinkanja narančaste lampice na lan portu). da li je OK izbog nekakva 8800? i da li se mogu naći pasivne verzije iste? ili skroz tihe dok su u windowsima?
rado bin kupio ati ali se bojim konflikta sa integriranom gf7100 (dok nisu izašli u 1. mjesecu oni novi driveri uopće nisam mogao imat pci-e grafičku u kompu jer bi se driveri poklali).
a da, hoće li napajanje od 250W predstavljati problem? koliko troše prosjećne grafičke kartice?
sasuke_the_king je offline