View Single Post
Staro 22.03.2009., 11:41   #18
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
I kod mene se uTorent vuče ko "krepana kokoš" ali sam mislio da je možda do T-com-a radi ovih njesra sa podizanjem brzina pa dok se ušteluje pošto je i meni podignuto ali to nema veze.Isprobao isto hrpu kombinacija u podešenjima ali nešljaka baš, desi se ponekad da povuče max300+ kb/s a ponekad nevuče cca 20-30kb/s i neče više.Još jedino nisam probao uninstal i staviti neku prijašnju verziju trenutno je najnoviji gore.

Izgleda da je došao trenutak za traženje alternative i promjenu.Ali šta i da nije prekomplicirano znači skroz jednostavno dakle sl. kao i u torent barem
Ma ja sam bio toliko ocajan da sam pokusao cak i betu staviti gore, ali nije nista pomagalo. Igrao se postavkama.....pa opet stavljao sve na default vrijednosti, ali nista.... Sada mi Vuze radi normalno, ali mi se ne svida to sto nemam opciju odabrati sta zelim skinuti.......Vuze odmah sve skida, a to mi se ne svida i jos nesto...ne mogu si odmah preimenovat fife prije mego ga skinem da odmah sve lijepo poslozim.
Alternativa je jos BitTorrent koji isto tako radi normalno pa cu vidjeti kroz par dana koji cu si ostaviti. Vuze je ogroman, a zaostaje sa nekim opcijama od tako malih programcica kao sto je npr. BitTorrent ili famozni qTorrent....i BitTorrent mi vuce kada skida cca 14-16 MB, a Vuze evo skoro 100 MB tocnije 98 MB trenutno..... No, nije mi to uopce vazno vec samo da mi hebemu radi kako treba!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote