Ja neznam po čemu vi toliko osjetite kvalitetu zvuka. Osobno imam doma Technicsovo pojačalo i Jamo Classic 6 zvučnike i ne mogu reći da sam osjetio tolike razlike u zvuku sa drugim playerima, a isprobao sam i foobar i JetAudio i Aimp (također kvalitetan player). Nekako smatram da je Winamp najbolje rješenje za sve osobe kojima se neda puno daviti oko custmizacije playera, kvalitete zvuka i potrebnih pluginova pošto smatram da navedeni zadovoljava veliku većinu zahtjeva svih korisnika. To što se foobar pokreće 5 sekundi brže i što se ljudima da zamarati oko izgleda playera namještavajući sve moguće parametre, smatram sasvim sporednom stvari. Znam, sad će dežurni vukovi skoćiti i početi pljuvati kako ja to (a i drugi) ne osjetim tu razliku,kako mi oprema ne valja, kako ovo,kako ono, bla bla truć truć. Ali kladim se da većina vas sluša muziku na prosječnim ili malo boljim pc zvučnicima ili audio sustavima i kladim se da ne bi mogla razaznati razliku između mp3 kodiranih u boljoj kvaliteti i nekog loosless formata. Ali hej, glavno da se sluša u najboljoj mogućoj kvaliteti i sa moćnim zvučnim karticama, na najboljim mogućim softwerskim playerima.....Pišem ovo poprilično pijan i očekujem drvlje i kamenje,navalite gospodo...