Citiraj:
Autor McG
Ne treba ti nikakav dodatni codec ili codec-pack, pa vidiš i sam da ti samo s MPC HC radi HD. Ako hoćeš bolju sliku i zvuk, traži diljem neta još detaljnije oko tih shadera (ja se s tim ne zamaram, jer mi je i ovak dobro, tak da nemam pojma o detaljnom podešavanju i iskorištavanju shadera), nabavi si full-HD i bolesno skodirane materijale, prebaci sve to na neki kvalitetan audio sustav o kakvima se zna pričati u Hi-Fi temi i tome slično.
|
Eto, samo MPC HC...
Sad, isprobavam te shadere. Bez njih je malo isprano, sa njima je mooooožda malo pretamno, ili mi je samo jak prijelaz?
Ma za jače Full-HD materijale nema problema što se tiče nabave, ali ima problema za spremanje. Obično sve starije pogledano pohranim na DVD, a tu mi 720p od 4.xxGB savršeno sjeda... WD6400AAKS služi samo kao "buffer" između novog materijala i DVD-ova. Koliko otprilike teži neki bolji 1080p? Jer onda bi trebalo mijenjat diskove i brisat nakon nekog vremena... Ovo drugo mi nekako teško pada, makar sam rijetke filmove ponovno pogledao. A pogotovo zato kaj BSG-a nema u 1080p.
Stavit cu SS obih shadera, samo me sad zanima... Reinstalirao sam sve i pobrisao codece, al izgleda da je GPU akceleracija jos upaljena jer mi skoce taktovi grafe... Kak da sad gasim jer me malo zivcira ovo prematanje sadrzaja i ubrzanje videa pri tome.
EDIT:
Vidim da si editirao post. Ma LCD mi je u drugoj sobi sa kucnim kinom, al obicno gledam tu na monitoru sve sa novim Z-5500 koji su ogroman korak sa X-530, pa mi ne smeta veličina ekrana kad "izgleda" još veće sa ove udaljenosti nego da gledam tamo u sobi TV.