View Single Post
Staro 22.03.2009., 03:27   #64
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ne treba ti nikakav dodatni codec ili codec-pack, pa vidiš i sam da ti samo s MPC HC radi HD. Ako hoćeš bolju sliku i zvuk, traži diljem neta još detaljnije oko tih shadera (ja se s tim ne zamaram, jer mi je i ovak dobro, tak da nemam pojma o detaljnom podešavanju i iskorištavanju shadera), nabavi si full-HD i bolesno skodirane materijale, prebaci sve to na neki kvalitetan audio sustav o kakvima se zna pričati u Hi-Fi temi i tome slično.
Eto, samo MPC HC...
Sad, isprobavam te shadere. Bez njih je malo isprano, sa njima je mooooožda malo pretamno, ili mi je samo jak prijelaz?
Ma za jače Full-HD materijale nema problema što se tiče nabave, ali ima problema za spremanje. Obično sve starije pogledano pohranim na DVD, a tu mi 720p od 4.xxGB savršeno sjeda... WD6400AAKS služi samo kao "buffer" između novog materijala i DVD-ova. Koliko otprilike teži neki bolji 1080p? Jer onda bi trebalo mijenjat diskove i brisat nakon nekog vremena... Ovo drugo mi nekako teško pada, makar sam rijetke filmove ponovno pogledao. A pogotovo zato kaj BSG-a nema u 1080p.

Stavit cu SS obih shadera, samo me sad zanima... Reinstalirao sam sve i pobrisao codece, al izgleda da je GPU akceleracija jos upaljena jer mi skoce taktovi grafe... Kak da sad gasim jer me malo zivcira ovo prematanje sadrzaja i ubrzanje videa pri tome.

EDIT:
Vidim da si editirao post. Ma LCD mi je u drugoj sobi sa kucnim kinom, al obicno gledam tu na monitoru sve sa novim Z-5500 koji su ogroman korak sa X-530, pa mi ne smeta veličina ekrana kad "izgleda" još veće sa ove udaljenosti nego da gledam tamo u sobi TV.
IcyTexx je offline   Reply With Quote