View Single Post
Staro 21.03.2009., 01:53   #35
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Thnx borgy. Zanimljivi podaci. Samsung je stvarno zakon.

Eto sada mi je taj 256 zapeo za oko, to mi se još i najviše sviđa, imam 160 GB trenutno, 256, zvuči 2 puta bolje (skoro)

E da nije ebay jedino mjesto, pala bi mu i cijena, hm.

Čime se bavim ? Bavim se tradingom ! Dakle trgujem online. U Excelu vodim evidenciju, i tko bi rekao doveo sam ga do maksimuma, trzanje što sam napisao u par postova prije, nije do ničega nego do Excela, copy paste sam ubio, bug Excela 2007 I ne znam kako ga riješiti, dakle copy paste rezultira breakom cijelog kompa, freezing ! ...

Uglavnom, ajmo ovako, imam informaciju, od kada dobijem informaciju do kada uplatim, treba proći što manje vremena, no meni radi diska prođe previše vremena, .. smanjim li to vrijeme, zarada mi raste ! Simple as that.

Dakle ukratko, imam glavni OS sa 10-20 browsera i imam "slave" os u vmwareu, sa 5-10 browsera. Disk se guši, jedva diše, memorije ima .. proc je na 50-60%, dakle usko grlo disk. Dođe mi da naručim 256 samsunga .. bolje 256 nego 64 od Intela (za iste pare).

Cijena diska, hm, do 5.000 kn sam spreman potrošiti, ako će mi tih 5.000 kn u 3-4 mj. vratiti više ! A u ovom slučaju bome i bi !

Bemti darq, čitati 448 stranica no way Haha i prvo na što naletim je tvoj post haha.

Zadnje izmijenjeno od: Kova. 21.03.2009. u 02:28.
Kova je offline