View Single Post
Staro 20.03.2009., 21:34   #485
MT44137
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
GF 9600GT - spajanje s kompom

Dakle, nigdje nisam nasao odgovor na moje pitanje, te sam odlucio odgovor pronaci ovdje. Nadam se da sam potrefio temu te da ne krsim pravila foruma, ne zelim ostaviti los dojam na 1.post ...

Ovako, nedavno sam nadogradivao komp od burazera a kako se dugooo nisam osvrtao na desktop kompove i njihove komponente nisam bas informiran. kupio sam doticnu graficku :
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1130229 i prilikom stavljanja u komp sam dosao do dileme =) Naime onaj 6-pinski utor na grafickoj na koji se spaja napajanje se grana u 2 dijela (sad ne znam tocan naziv i ispricavam se na tom).
Moje pitanje je da li trebam oba dijela pristekat na napajanje ili samo jedan.
Prvo sam pristekao na jedan, i sve je bilo super, instalirao burazima COD5 & - Red Alert, pokupio prnje i otisao u Zg..

No sad nakon 7 dana oni jvaljaju da je komp poceo abnormalno blokati i da se malo hoce - malo nece upaliti :S ????? Ja krivicu pripisujem virusima jer vidio sam da ih ima na kompu ali nisam obracao paznju jer nisam imao vremena, a oni su brisali sve i svasta te sumnjam i na win file-ove. No ipak uzmimo u obzir da sam i ja izvadio srot od graficke i unutra bubnio ''zvijer'' bez ikakvog formatiranja.

Da rezimiramo, hoce li formatiranje koma rijesiti stvar i da li sam dobro spojio graficku ? ( napajanje nemojte navoditi kao problem jer je unutra FORTRON 400W i vjerujem da mu nije bed to pokretati )

razlog postanja: zelim biti siguran prije nego sutra ista napravim, jer sutra idem kuci i nece me opet biti 3-4 tjedna, pa nek djecica bezbrizno igraju =)
MT44137 je offline   Reply With Quote