View Single Post
Staro 20.03.2009., 19:46   #1447
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Ostavio sam jednom prigodom bratića,baš tog malog kojem slažem sad komp za nadogradnju,da mali pita,da ga savjetuju,razgovaraju s njim,i dođem za 10min,skoknuo do placa nešto,dođem ja nazad i lik se dere na njega sa ponudom složenom sa valjda 9500GT 1gb DDR2,kako je to ultra dobra i super kartica jer ima 1gb DDR2 i da šta mali mulac zna,da valjda on prodaje i radi tu xyz godina. Neću uopće komentirat,mislim da je to bio taj koji mi i dan danas ide na qrc,uglavnom obučem li svoju novu Judas priest ili Pantera majicu, ne gine mu klasičan metal nokaut..

Ali šta sam u ve-milu na reklamacijama doživio,to je valjda za PM ili otvaranje teme na Ostalo-m. Gad na gadu,pustiš starog na tren,i oderali bi ga gore od klinca-mog iz zadra od 12g. Uredski komp,i oni mu slože konfu za 5 600kn bez monitora. Ne znam tko je to radio i ne zanima me,ali pravovremena intervencija je bila,na rubu incidenta . Prodavač mora prodati,a kad vidi da je netko glup - čitaj da zna manje od njega,on će to zloporabiti,a mislim osobno da to ne bi smio biti smisao prodaje,makar u suštini je - rajcanje budala. Kao da ja uđem u hi-fi onaj tamo,u mesničkoj,di već,pa ostao bi bez gaća a vratio se doma s walkmanom koja mi je razina te vrste pismenosti. Mislim da bi etika prodavača koji znaju više od nekoga morala biti na puno višem nivou,od čiste prodaje. Ali opet,zašto bi koga bolio qrc ako radi za 3500 u linksu recimo ? Ili hg šrotu,njemu je moj stari recimo,karikiram,samo jedna budala više koja će na to nasjesti. Ali dobro,tu sam ja da bar malo jeftinije prođe,ja bi to sa newsa/PCE/njuškala za 2 000 sklepao tip top. Sa monitorom. Office komp,i 5600,bez lcd-a.
thedream je offline   Reply With Quote