20.03.2009., 18:46
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor Fallout
Pozdrav grupi,
Malo sam pratio ovu temu i volio bi da se bar netko od nas postavi u kozu trgovina. Kao djelatnik jedne informaticke firme susreo sam se s svakakvim kupcima (100 ljudi, 100 cudi)
Na newsima sam nedavno vidio Post s temom "Kako namjerno pokvariti graficku, istice mi garancia i htio bi novu.."
Gdje je tu zakon koji je na strani trgovina. Dakle trgovine bi trebale podrzavati svakog nadobudnog kupca koji ce namjerno kvariti kupljene djelove par dana prije isteka garancije i ocekivati novu graficku s novom garancijom. Nakon 10-ak godina kad mu dosadi namjerno kvariti graficku, jednostavno traziti povrat novca...
Jedan od primjera mogu posluziti i ova dva posta na koja sam naisao na ovoj stranici:
Mislim da je upravo ovakvo ponasanje kupaca, uzrokovalo bahato ponasanje trgovina...
Sorry sto nisam na vasoj strani, no probajte se zamisliti da imate vlastitu trgovinu i da se cesto susrecete s ovakvim strankama...
Kad trgovina ode sa servis kod uvoznika, uvoznik mu ne nudi mogucnost povrata novca (cast izuzecima, no stvarno moras bit dobar s Serviserom u toj firmi), vec nude zamjenu za neki drugi artikl i upravo taj artikl trgovine ponude kupcima. Najpostenije bi bilo da se stranke same odu natezati direktno s uvoznicima, jer su trgovine cesto doista samo "postari".
btw Sretno svim ambicioznim ljudima koji danas-sutra planiraju otvoriti vlastite trgovine. Uz srecu trebat ce vam i puuuuuuno konjiskih zivaca..
Unaprijed hvala na razumijevanju...
Lp
|
Nema do MagazinRS-a,tamo cu uvijek ic po komad gaymerske opreme,najfer trgovina u 'rvata.
Zivio mario sto godina 
|
|
|