View Single Post
Staro 20.03.2009., 17:15   #24
ivan7cro
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
...na kc 550 nisam isprobavao dokumente jer mislim da ih niti ne podrzava za otvaranje
KC550 podžava pdf, ppt, doc i txt.

Citiraj:
Autor Stormbreaker Pregled postova
Taj mob je moj izbor
Da ti odmah kažem s kakvim se poteškoćama možeš susresti. Najveći problem kod mene je memorijska kartica (Kingmax 2 GB iz paketa) koja redovito korumpira sve živo što bude na njoj. Kad se stave neki dokumenti često javi da je nepodržan format, a kad se to stavi direktno na telefon bez problema otvara. Isto vrijedi za slike kada se prebacuju na komp, ponekad javi da je neka oštećena. Mp3 se zna isto zblesirat i za mp3ice koje su normalno radile neko vrijeme jednostavno izbaci nepodržan format ili nakon desetak sekundi se glazba prebaci u beskonačnu petlju. Te stvari za koje javlja da su nepodržane ne mogu se kopirat na telefon. CD koji se dobije za usklađivanje podataka i druge stvari ne koristi previše jer ne funkcionira, preko USB-a javlja da ne može ostvariti vezu sa mobitelom.

Dobre stvari su kamera, slike po mraku možeš zaboravit. Video isto je dosta solidan iako se znaju pojavit artefakti prilikom brzog pomicanja mobitela. Baterija zasad drži dobrih 4-5 dana. MP3 player odlično funkcioniora, zvučnik je dovoljno glasan. Slušalice koje se dobiju u paketu su zadovoljavajuće iako bi bilo bolje da mobitel ima 3,5 mm konektor. Displej je velik, slide kvalitetan, tipkovnica u redu.
ivan7cro je offline   Reply With Quote