View Single Post
Staro 20.03.2009., 11:56   #60
mirmac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
e da ga ja sada malo pohvalim imam dotičnog mišonju od kada se pojavio na tržištu, kupio ga u linksu odmah nakon koji dan. i dan danas je tu na stolu, nakon svakodnevnog korištenja i igranja po kojih 10 sati - kombinacija ja - buraz. i fercera savršeno kao i prvog dana, plastika ista kao na dan kad sam ga izvadio iz kutije jedino se malo onaj genius znak na mišu izlizao ali se još da naslutiti. uglavnom ne bih ga mijenjao za ništa, ergonomski mi leži savršeno.
a tipke možeš riještiti tako da u njegovom programu prebasiš sa opcije koje su po defaultu na keystroke i samo klikneš onda na taj određeni gumbić na izborniku u igri. znam jer sam ih i sam optimizirao u codu.
a zelene titlove imam samo u visti u xp-u ih nisam imao. mada je prijatelj koji je nedavno kupio mišonju negdje to ugasio ali ga nisam pitao jer meni osobno ne smeta
i sa driverima nisam nikada imao problema, niti sa starim u xp niti sa ovom novom varijantom u visti. a scrolanje po linijama povećat u driverima? ja sam ih povećao malo jer mi je po defaultu bilo presporo.
mirmac je offline   Reply With Quote