Citiraj:
Autor St-M
Ovaj komentar je vrhunski 
Daj molim te, pojasni mi, tebi ce KM ili VLC prikazat ljepsu/bolju ili sta sliku nego meni WMP ? Od divix-a ti napravi HD sliku jel, moram to skinit odmah, odmah.
Zivis li blizu pruge ?
A pazi ovo, muziku slušam isto u WMP-u 
|
Pa baš je bio vrhunski. Kao prvo nema nativnu podršku za titlove već se mora instalirat posebno DirectVobSub da bi išta vidio. Kao drugo imaš ograničenje da ti se titlovi moraju zvat isto ko i video fileovi, kao treće ne možeš mijenjat titlove samo tako niti ih drag and dropat na player i mijenjat ih kad ti se digne. Ali već je i prvi argument bio dovoljan da zahtjeva dodatni codec. Samo mi reci jel možeš pomaknut titlove na one crne trake ispod filmova da ne smetaju filmu? I didn't think so.
Drugo, u KMu ili MPC će mi stvarno i biti bolja slika. Na stranu što MPC recimo ima DXVA akceleraciju za HD filmove i sl., MPC i ako se ne varam KM imaju i shadere i raznorazne bicubic resizere i filtere koji stvarno čine sliku boljom. Sliku još dodatno možeš poboljšati s npr. 16-235 -> 0-255 shaderom za pretvaranje boja koji sliku na Nvidijim, a i na Atijevim karticama čini puno življom i puno manje ispranijom.
Imaš li još nekih argumenata koje mogu pobiti neoporecivim dokazima ili bi bilo dosta. Što se WMPa i glazbe tiče tu nemam primjedbi.
Eto, ako želite nastavit gledat filmove u WMP nitko vam ne brani, samo kažem zašto je to meni lejm. Ne moram ja biti u pravu (ali jesam) niti se vi morate prebacivati odma na drugi player jer sam ja tako rekao. To je moje mišljenje i jebiga.