View Single Post
Staro 19.03.2009., 23:45   #603
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor DaNiJ3L Pregled postova
SZK ti moze promjeniti brzinu jedino ako zalish na veci paket. nema toga ide mi sporo - mozete mi malo povecat.

nemoze se vidjeti kojom si ti brzinom skinuo taj file.
Da, ali recimo ako mi taj hebeni file uvodenjem MaxTv usluge skida pun kufer sporo, moraju nesto napraviti po pitanju brzine.
Koliko znam, ako na njihovoj stranici i meni u ugovoru pise 4Mbit, onda mora biti bar priblizno 4 Mbit.....a ne da mi paljenjem MaxTv-a brzina se sreze u pola!

Sutra zovem SZK.

I da, sto se tice kablovske u mojoj zgradi......sta sam ja imao onda kada sam zivio u centru!?
Kako sam na najobicnijem antenskom, zajednickom kablu od cijele zgrade koji je isao sa krova imao vise od 30 programa u centru grada!? Koja je to fora bila?! Kako je moguce da ja na obican kabal i na obicnu antenu sa zgrade, koja je uz to zajednica i nitko nista posebno ne placa imam toliko programa......MTV, Fox Life, CNN, History Chanel, Z1, Euro Sport, Zone Reality, Pro 7, Pink.....sve nase programe..... Kako je to onda bilo moguce i sta je to onda bilo....a kablovska nije!? Satelitska nije sigurno!? Uz to su programi imali titlove i sve!

Sada, na ulazu od zgrade imam plasticnu kutiju koju koliko sam skuzio mogu lako otvoriti jer je plasticna i ima onaj veliki plasticni safar koji se lagano skine tj. samo se okrene i kutija se otvori pa mogu vidjeti sta je to.

Mora biti opcija kablovske da ga hebes jer je to placeno....ako nista drugo za vikend idem susjedi!

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote