Citiraj:
Autor DaNiJ3L
SZK ti moze promjeniti brzinu jedino ako zalish na veci paket. nema toga ide mi sporo - mozete mi malo povecat.
nemoze se vidjeti kojom si ti brzinom skinuo taj file.
|
Da, ali recimo ako mi taj hebeni file uvodenjem MaxTv usluge skida pun kufer sporo, moraju nesto napraviti po pitanju brzine.
Koliko znam, ako na njihovoj stranici i meni u ugovoru pise 4Mbit, onda mora biti bar priblizno 4 Mbit.....a ne da mi paljenjem MaxTv-a brzina se sreze u pola!
Sutra zovem SZK.
I da, sto se tice kablovske u mojoj zgradi......sta sam ja imao onda kada sam zivio u centru!?
Kako sam na najobicnijem antenskom, zajednickom kablu od cijele zgrade koji je isao sa krova imao vise od 30 programa u centru grada!? Koja je to fora bila?! Kako je moguce da ja na obican kabal i na obicnu antenu sa zgrade, koja je uz to zajednica i nitko nista posebno ne placa imam toliko programa......MTV, Fox Life, CNN, History Chanel, Z1, Euro Sport, Zone Reality, Pro 7, Pink.....sve nase programe..... Kako je to onda bilo moguce i sta je to onda bilo....a kablovska nije!? Satelitska nije sigurno!? Uz to su programi imali titlove i sve!
Sada, na ulazu od zgrade imam plasticnu kutiju koju koliko sam skuzio mogu lako otvoriti jer je plasticna i ima onaj veliki plasticni safar koji se lagano skine tj. samo se okrene i kutija se otvori pa mogu vidjeti sta je to.
Mora biti opcija kablovske da ga hebes jer je to placeno....ako nista drugo za vikend idem susjedi!