View Single Post
Staro 19.03.2009., 23:37   #75
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
Aj riskirat cu jer ne mislim da je spam, samo da bacim dojam o radu na 2 widescreena, jedan je Dell

Uglavnom, dok mi je desktop bio krepan, 3-4 dana sam sljakao/igrao/surfao na laptopu. I na njega sam spojio 30" Dell i radilo je super, znaci 17" na laptopu wide, 1440x900 + 30" dell wide 2560x1600.. Sve radi divno i krasno. Na veci stavis ono sto radis, a na manjem drzis toolbar, file browser, winamp, IM klijenta, itd. Meni je bilo super paralelno imat Word i browser iz kojeg prevodim tekst dok sam npr. pisao seminarski rad nekakav. Probao sam i kroz 2 mjeseca na 2x19" 4:3 monitorima, nije puno drugacije... Manje mjesta, al' kad se organiziras povrsinu, dodje na isto. Jos je veca guba ako imas 2xWS monitore koji imaju pivot. Onda raspalis oba i imas full size dva A4 papira bez problema, i jos mjesta za winamp ).
Hmm, hvala.

Iako je moj problem malo drugačije prirode. 2WS od 22" mi se čine nekako neprirodno široka.

Tako da razmišljam... zadržati jedan crt 19" i 22 sastrane... to me mučilo prije 4 mjeseca i sad opet. -.-