View Single Post
Staro 19.03.2009., 23:25   #49
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor mcclarion Pregled postova
zašto bi se maknuo od wmp ?
odgovara mi sučelje - radi .
amen ..
+1

Mislim pusta film kao i svaki 16i media player, pusta titlove, uz ovaj codec mi se pali lijepi izbornik u donjem desnom uglu u obliku zelene strelice (DirectVobSub), da objasnim na najjednostavniji i gluplji nacin, u kojem mogu birat izmedju ubacenih tj. ostavljenih titlova u .mkv-u (u kojima nekad bude i hrvatski) kao i audio zapisa i jos miljon opcija itd...
Zasto da instaliram jos 5 programa ako mi WMP sve to radi savrseno, cemu trazenje dlake u jajetu i bespotrebno kompliciranje? Dajte neke argumente, da vam se ispričam ako ste u pravu.
Ne kazem da su vase metode lose, samo da ja nevolim komplicirat, ali vi ser... po mom nacinu pa se izjasnite.
U bs-u nisam primjetija nikakve spywear-e mozda zato sto ih nema ili se jednostavno ne zamaram SRANJIMA. (koristim, kad mi zatreba, stariju verziju gdje jos pamti j*** postavke,to me jedino smeta u novoj verziji ali i to je popravljeno u ...986-ici tj. najnovijoj verziji)

Citiraj:
Autor velorien Pregled postova
Dobro je, gledat filmove u WMP je ko slušat muziku na kazetama.
Ovaj komentar je vrhunski
Daj molim te, pojasni mi, tebi ce KM ili VLC prikazat ljepsu/bolju ili sta sliku nego meni WMP ? Od divix-a ti napravi HD sliku jel, moram to skinit odmah, odmah.
Zivis li blizu pruge ?

A pazi ovo, muziku slušam isto u WMP-u
Vendetta je offline   Reply With Quote