Citiraj:
Autor Bruno_Rv
toliko informacija o zakljucavanju, cijenama itd itd,a nitko nije napisao bar mali review o tom telefonu. Kakav je fon,kako radi, jel ts jako sojetljiv ili nije,jeli ugodan za rad,jeli dugo traje bat prilikom slusanja mjuze,ipak je to XM, itd itd
|
Nabavio sam Nokiu 5800 prošli tjedan i mogu reći da je mob stvarno ok za tu lovu. Nikada prije nisam imao Symbian mob, ali ovaj je na mene kao novopečenog korisnika ostavio dobar dojam. Korisničko sučelje je solidno, ali nekad malo neintuitivno (nekad treba jedan touch, nekad dva za pokretanje nečega što je malo nelogično).
Nakon upgrade firmware-a na V.20, sučelje je ugodnije i brže za korištenje, a od aplikacija koje sam puknuo gore, izdvajam Mail for Exchange i Garmina 5.00.30 sa AdriaRouteom 2.20 koji također fino radi (ali se nemože mjeriti sa I GO aplikacijom iste namjene)...
Kolega u kancelariji ima "JaTelefon" kojem baterija jedva izdrži jedan dan, dok moja uz 40-tak razgovora dnevno drži 3- 4 dana bez problema.
Kako je Nokia 5800 uža od iPhonea, nešto je lakše dosegnuti palcem suprotnu stranu ekrana nago što je to slučaj na iPhoneu, pa to možda vrijedi spomenuti za one korisnike koji imaju manju šaku.
Touch osjetljivost nije na razini iPhone-ove, ali kako se zadnjim firmware upgradeom popravila, očekujem da bi se u budućnosti to moglo još malo poboljšati. Također, baterija izdrži preko sat vremena korištenja Garmina bez da je mob spojen na punjač što mi se ne čini loše.
Tolko od mene, pozdrav ekipi !