trebam bumpati ovu temu i pitati. poceo sam koristiti net banking pa me malo trta da mi neko ne ukrade ime i password i prebacuje si fino moje novceke...
citam ovu temu i zanimljiv je horzin post, da firewall nije potreban ako sam iza routera?
dok opet testirao sam komp na linku sta je tutix dao,
https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 , i uglavnom pise da mi je komp stealth ali me jedan port zabrinjava, pise bas da je za kradju podataka kreditnih kartica i tako:
443
HTTPS
OPEN! The presence of this secure web port in your system implies that this system is establishing secure connections with web browsers. The number one reason for doing this is the transmission of credit card information. This implies that the successful intruder could access the web server's credit card database and score bigtime. This is a VERY bad port to have open unless you are actually conducting secure web commerce!
pa ako mi neko moze pliz pojasniti taj port i kako ga zastiti/zatvoriti sta vec? imam windows firewall i nod32. ima li potrebe da uopce trazim drugi firewall i koji, tema je vec pomalo stara mozda se pojavio neki novi super firewall?