View Single Post
Staro 18.03.2009., 22:16   #600
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Htio sam pricekati dok ne stigne (jos ga nema) odgovor od WD-a, ali da odgovorim >

Namjerno sam pojednostavnio opis jer me samo zanimalo usporediti zvuk kod vlasnika diskova iz ove teme. Jasan mi je izvor - mozda bi ovako mogao do kraja bez ikakve greske raditi - samo me je zanimalo dal to rade i vasi diskovi u datim okolnostima. Koliko vidim nije uobicajeno. Steta sto od 30+ ljudi koji su slusali sample, samo 3 covjeka mi se jave Gdje odose kolegijalni PCE dani

Citiraj:
Autor pingmachine Pregled postova
to uopće ne mora biti zvuk diska, nego nešto drugo iz kućišta, ili pak samo kućište.
Disk 100%. izoliran i potvrdjen. Znam i tocan sektorijalni pocetak

Usao sam sa stereo shotgunom i kad sam cuo kako disu plucha i mandule svih vent lezajeva - odmah sam otisao na nesto manje osjeljivo i napiknuo ga radije drito u SB. Cvrkut upravo dolazi od njega

Citiraj:
Autor E-mil Pregled postova
Da nema ove "male španjolke" sa kastenjetama bili bi normalno, ovako... Ako je zvuk sigurno od diska, nosi ga u servis da ti daju drugi.
Eto i jednog vlasnika sa korisnim podatkom. Znaci kod tebe tega nema?

Citiraj:
Autor Juggernaut Pregled postova
Ništa sličnog nema, milim na onaj tik tik tik tik oštar zvuk, zna ponekad kad miruje kalibrirat glavu pa zvuči ko da neko spajalicom vadi dušu iz ploča al to je sve.
Evo i drugog vlasnika. Fala na potvrdi.

Citiraj:
Autor Juggernaut Pregled postova
Probaj sve ugasit, samo disk upalit, odnosno posudit ladicu od ( Bubbe ili Fleksa ) negdje pa preko duljeg kabla dalje od kompa slušat, čisto da eliminiraš izvor.
Bubbi citava masina stoji u takvoj ladici, pa je razumljivo da mi nema oklen dati. Fleks je od skrtoche povadio sve sarafe iz vrata i diskova i ne smije nista iznostiti iz stana dok ne vidi koliki ce na Njuskalu.hr postici iznos
Visage je offline   Reply With Quote