View Single Post
Staro 18.03.2009., 17:22   #19
...Tihomir...
Premium
Moj komp

...Tihomir...'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Melani Pregled postova
Meni je propusnost veća jer sam dao aktivirati hd uslugu( koja je ionak besplatna) i ništ ne troka.
naravno nemogu gledat hd i sd u isto vrijeme,ali mogu 2 sd-a.
A da probaš bolje? Probaj i vidjet ćeš da možeš gledati ne 2 nego 3 SD-a
Recimo gledaš u dnevnoj jedan program i još 2 različita programa na kompu koja možeš istovremeno snimati. Ili recimo često imam situaciju: 1 program u dnevnoj, drugi snimam na komp i slušam radio na kompu...

Citiraj:
Autor velorien Pregled postova
Jeste probali snimat s FripTVom nakon što je T-Com uveo ove zaštite protiv snimanja?
Ja više ne mogu to isprobavat jer sam premjestio MAX TV u drugu sobu, zanimalo me jel još uvijek radi.
Radi.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Dakle-radi se o gledanju MAXtv-a na kompu, zanimaju me iskustva ostalih nesretnika

Koristim VLC media player ali nikak natjerati prokletu stvar da radi stabilno-sruši se prije ili kasnije...
Ista stvar i kod mene. Komp pogledaj pod moj komp, moralo bi šljakati ali brzo počne "muljati sliku" nešto je codeca u VLC-u i njega koristiti isključivo za streaming na STB.

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Navodno radi i jedna verzija ProgDVB ali to još nisam probao.
Ako netko zna još koji soft neka se slobodno pohvali
Radi ProgDVB ali to nije besplatan program a osim toga forsira traljavi Elecard codec. U novoj verziji možeš odabrati i neki codec iz računala pa mi je radilo i recimo sa codecom od Power dvd-a. Primjetio sam da mi je instalacija ProgDVB-a "pokvarila" codeke u računalu pa sam ga maknuo.

Frip TV je APSOLUTNI zakon ali treba koristiti CORE AVC codec, bolji su rezultati, pročitati readme iz friptv-a. Za sada nisam našao bolji soft za gledanje iptv programa. Nešto novo ima ovdje:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=139826
ali probao sam i meni ne radi. Možda da još netko proba.
...Tihomir... je offline   Reply With Quote