View Single Post
Staro 18.03.2009., 17:11   #513
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor žile Pregled postova
Pa to smo konstatirali kako je na 100 frejmova,4870 brža za 4 frejma.A ta četiri drage volje mjenjam za 20° manju temperaturu
Ja vista x64,rama dobro imam 4GB,niti jednom nisam imao vpu recovery otkad je imam.Stabilna,i sasvim se ugodno igram.Otkad je u društvu sa novim procom i prividno mi lakše diše.
Nego,jel se smijem ja tebi ovih dana obratit na pm u vezi tvoje ekspertize kao magistra ekonomije?
Slobodno,ako imaš koju dobru temu iz područja financija,bankarstva,investicija itd. Uvali nešto,sugeriraj,nemam radnju za mag.rad još , a treba mi 15 knjiga literature.

Javi se ako trebaš išta,budem li znao pomoći ću ti. Ne budem li, uputim te štreberima s grupe na magisteriju,oni će ti sve sredit.

Metalac broker,yeah right.

Da se vratimo na temu, ma ja izgubio volju već bio,dok bi otkrio u čemu je problem,OS-u nije valjda,jedino količina RAM-a,i standardno,Asus mbo, s kojom sam imao makljaža i na običnoj 3870 dok nisam BIOS novi stavio i clockao komp,glupo al istinito.

Makar danas malo gledajući,ne bi odbio celetovu 4850 Toxic za 900kn, da kupujem novo ovaj tren. To je the kartica trenutno IMO. Sjajna kupovina.
thedream je offline   Reply With Quote