Citiraj:
Autor žile
Pa to smo konstatirali kako je na 100 frejmova,4870 brža za 4 frejma.A ta četiri drage volje mjenjam za 20° manju temperaturu 
Ja vista x64,rama dobro imam 4GB,niti jednom nisam imao vpu recovery otkad je imam.Stabilna,i sasvim se ugodno igram.Otkad je u društvu sa novim procom i prividno mi lakše diše.
Nego,jel se smijem ja tebi ovih dana obratit na pm u vezi tvoje ekspertize kao magistra ekonomije?  
|
Slobodno,ako imaš koju dobru temu iz područja financija,bankarstva,investicija itd. Uvali nešto,sugeriraj,nemam radnju za mag.rad još

, a treba mi 15 knjiga literature.
Javi se ako trebaš išta,budem li znao pomoći ću ti. Ne budem li, uputim te štreberima s grupe na magisteriju,oni će ti sve sredit.
Metalac broker,yeah right.

Da se vratimo na temu, ma ja izgubio volju već bio,dok bi otkrio u čemu je problem,OS-u nije valjda,jedino količina RAM-a,i standardno,Asus mbo, s kojom sam imao makljaža i na običnoj 3870 dok nisam BIOS novi stavio i clockao komp,glupo al istinito.
Makar danas malo gledajući,ne bi odbio celetovu 4850 Toxic za 900kn, da kupujem novo ovaj tren. To je the kartica trenutno IMO. Sjajna kupovina.