View Single Post
Staro 18.03.2009., 13:06   #5
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Ne treba ti Vuze,a ne treba ti ni taj firewall koji koristiš.Ostavi Windows firewall,dobar je...i ne stvara potencijalne probleme kao ovi komercijalni.

Koju vezu imaš? Naravno da ne možeš napamet namještat utorrent,isto tako ni oni online tutorijali *kako povecat brzinu utorrenta* nisu dobri,naprotiv,sjebu ti utorrent...

Unesi upload brzinu na onu stranicu i to što ti preporuči ukucaj u utorrent.

Ako ne pomaže,idemo dalje.
Hmmm...ne bih se bas pouzdao u Win firewall....jer kada sam se u njega pouzdao na poslu pokupio sam toliko virusa da se cijeli komp shebao....a ne posjecujem "sumnjive" stranice niti one "xxx" sadrzaja...tako da jedino mogu promjeniti firewall, ali ne npr. Comodo jer mi dojadio.

Kao test sam ugasio firewall i brzina je ostala ista...znaci nema pomaka ni smisla dirati firewall.

Inace imam Vistu 64bit + SP1 i XP 32bit + SP3.

No, ono na sta si dao link su postavke za Vuze, a ja koristim uTorrent.

Brzina mi je u zadnje vrijeme varira izmedu 2 MB i 4 MB.....no ispod 2 nije nikada.

Mali dodatak:

Sada na poslu surfam netom i skidam nesto i sve radi kako treba.....ukljucen Comodo firewall, a isto uTorrent...jedino sam stavio opciju Protocol Encryption -> Outgoing -> Forced.
Tako mi sam probao i kod kuce, ali nema srece....katastrofa.....nije ni tu nesto, ali hebemu ovdje mi je mreza sporija, a download sa istoga torrenta vise nego duplo brzi.
Naravno, rijec je i o drugome kompu, drugome routeru...a i nije t-com vec Amis.....

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 18.03.2009. u 17:36.
win32 je offline   Reply With Quote