Tema: Harmony 895
View Single Post
Staro 18.03.2009., 12:56   #8
Sa_Stilom
Premium

Sa_Stilom's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor pmocibob Pregled postova
Da li bi možda želio prodati Logitec RF wireless extender ako ti ne treba, i za koliko bi ga prodao?
Hvala!
Može, imam 2, pa mi jedan zbilja ne treba, koliko nudiš, baci na PP.

Evo update:
Imam 2 kom 895 modela. I moram reći da nakon 1.5 godinu na oba tipke jednostavno UMRU.

Ne znam kako bih to opisao, no probati ću. Zamislite tipke na mobitelu, i da Vam unutra uđe debeli sloj prašine (što mislim da se dogodilo daljincima). Iz razloga što je prašina ispod, tipka više ne radi onaj "klik" (onaj kao što je bio na Nokia 3310).

Što se tiče cijene, i dalje mislim da je ubitačno velika. Predlažem svima da radije uzmu, jeftiniji, i lijepši (tamno sivi-crni) model, mislim da je 885, al nisam siguran.

Uglavnom, identično izgleda, a razlika je jedino što jeftiniji model nema Z-WAVE koji je ionako kod nas neiskoristiv. Barem ja nisam uspio pronaći nigdje, čak i kod logitecha kako da iskoristim taj Z-WAVE (osim naručivati iz vana posebne utičnice i prekidače - koji koštaju prilično dosta).

Eto, sve u svemu, možda će moj sljedeći daljinac biti neki touch, jer ovo s tipkama je zbilja bedastoća.

Pozdrav, ako ima pitanja, slobodno...