View Single Post
Staro 18.03.2009., 12:10   #140
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
flajpan - da li tebi radi quickSMS, ja ga jučer ponovno pokušao staviti, i opet mi ruši iphone i baca u safe mode..

probat cu irealsms... i nisam još našao theme creator za iphone... ili dajte preporučite nekakav softver s kojim bih mogao backupirati ikone sa iphona, pa ih onda nekako editirati i vratiti nazad u telefon? ako je to uopće moguće... ne kuzim s čime rade likovi po netu teme koje možeš skinuti sa cydia-e i slično?

iPhone OS3.0 - zanimljiv update postojećeg, a vidi se da su zapravo ovih par mjeseci pratili što userima najviše fali, i sad to ubacili kao standard.. većina ovih "novosti" postoji kao third aprty aplikacija, pa su sad vidjeloi što se najviše skidalo i koristilo, i to stave na telefon...

-copy/paste - postoji i radi odlično
-bluetooth - radi
- multimedia messaging - aka. MMS, postoji odavno..
-snimanje govora - također postoji
-upotreba landscape tipkovnice, da li su to uopce trebali spominjati?

no ništa ne govore o hardverskim poboljšanjima, to me više zanima od ovoga, jer 90% "novosti" već postoji..

no ajde, ovo je tek treći mobitel iz Apple-a, i ua takav nije loš ako ćemo pogledati koliko dugo Nokia, SE, i ostali dugo rade mobitele, oni bi trebali biti ne znam što..
iPhone polako ali sigurno stiže ekipu što se mogućnosti softvera, a oni njega trebaju što se tiče ekrana i touchscreena.
Gabre je offline