Citiraj:
Autor naram-sin
MPC HC ne vrti nikaj ak nemas codece, ne? Nije a-i-o, ne? Izgleda da ne. A zanimljivo je da je ista verzija koju skines sa SourceForgea unutar K-Lite Mega Codeca...
|
Vrti (
1,
2), a ako se već najde nekaj kaj ne vrti onda se fino ffdshow složi pod vanjske filtere. Čovek veli da bude gledal HD, a
MPC HC, KM, VLC, GOM, SUPER (ili bilo kaj slično tim playerima) mu je za to dosta.
Citiraj:
Autor velorien
Pa oke, al ajd mi reci u čemu je problem imat i K-Lite i druge playere?
|
Zbog čega bi imal codec-pack pored (primjera radi) playera koji ima svoje codece i koristil bude ga samo za gledanje HDa? Ima koristi od tog codec-packa, treba mu - ne, ali ga ima. Nije stvar u tome da je problem imati codec-pack kojeg svi hvale i imaju, nego je stvar u tome da mu ne treba codec-pack za to kaj on hoće. S druge strane čoveku su se predložili playeri poput KMa, GOMa ili VLCa koji rade besprijekorno bez codec-packova i onda mu se na to još predlaže instalacija K-Litea, ono nek se nađe. Čemu, ako nema apsolutno nikakve potrebe za tim i ako je i sam rekel da hoće što jednostavnije sve to riješiti i bitno mu je samo da vrti HD? Kome se da nek baci pogled (
1,
2), pa nek sam prosudi od stvarnoj koristi codec-packova.
On pita za najbolje i najjednostavije rješenje, a vi ste mu u ovim postovima preporučili sve i svašta, a 99% toga mu ne treba. Meni ja tak i tak svejedno kaj bude on na kraju instaliral i koristil i dal bude mu se delalo, ali ne kužim zbog čega inzistirate na codec-packovima i svojim afinitetima, kad mu je dosta samo (koji god od ovih predloženih, osim BSplayer i Winamp sranja) player.
Citiraj:
Autor velorien
Niti jedan od tih playera ne zauzima vise od 10 mb niti drže neke posebne procese tako da ne vidim u čemu je problem i gdje je tu zapravo komplikacija kada se čovjeku hoće olakšat život.
|
Od prvog posta on traži što jednostavnije za HD, a njemu se preporučuje sve od codec-packova, DivXa, BSplayer pizdarije, Winamapa i ko zna kaj sve još bude dospjelo u ovu temu. Tak da ja ne znam kak se njemu pokušava olakšati život.