View Single Post
Staro 17.03.2009., 20:32   #24
velorien
Premium
Moj komp

velorien's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Kolko ja vidim on je u prvom postu spomenul da mu je primarno gledanje HD filmova i to je to. Dalje ne spomninje nikakva prekodiravanja, već dekodiranje HDa, a to složi u dva klika u MPCu. Osim toga nema ni potrebe za tim kad je Core i7 i više nego dosta da sve HD filmove fluidno pogleda, bez ikakvih problema. Kaj se tiče codec-packa koji spominješ, ja stvarno ne vidim potrebu da ga instalira, kad mu je MPC HC dosta. Skine ga i ne treba ga instalirati, samo ga pokrene i to je to. Podesi si opcije kak ga volja, ako hoće složi HD akceleraciju i gotovo. Kak god se okrene čoveka se zbunilo, a sve kaj treba je jedan-jedini player i ostalo može zaboraviti, jer mu za gledanje filmova ne treba.
Pa oke, al ajd mi reci u čemu je problem imat i K-Lite i druge playere? naram-sin je jako lijepo objasnio prednosti K-Litea plus još ti je kod instalera sve to praktički konfigurirano tako da je stvarno clik-n-play bilo kojih HD/votevr filmova.

Ako i neradi stisne desni klik na fajl -> open with (GOM, VLC, MPC, KM itd.). Niti jedan od tih playera ne zauzima vise od 10 mb niti drže neke posebne procese tako da ne vidim u čemu je problem i gdje je tu zapravo komplikacija kada se čovjeku hoće olakšat život.

U biti, najjednostavnije je onda stavit K-Lite i bok, makar se moraš pomirit s jadnim sučeljem od MPCa.
velorien je offline   Reply With Quote