Ok, osobno ne volim all-in-one playere (pa je ovo subjektivna ocjena), ali K-Lite ukljucuje dekodere i enkodere i pluginove za web browsere (pa ne moram skidati 100 komponenti vec samo 1) i sadrzi MPC, koji neki opskurniji BitTorrent klijenti otvaraju kao defaultni externi player (BitComet) za pregled parcijalnih fileova (iz Torrenta, ali i drugih P2P app.) ili na njemu baziraju svoj integrirani player (MPCStar, npr.)
Uglavnom:
- K-Lite nije velik,
- vrlo je profi i drzi sistem cistim od broken codeca (i nema 5-6 procesa u TM-u

),
- ima MPEG2 codece, pa mi je PowerDVD i slicno zapravo suvisno (dovoljan je MPC ili cak WMP

),
- vrti i VIDEO_TS foldere s diska kao PDVD, npr.,
-
sadrzi odlican i mocan player, ima pluginove za browsere, koristim ga vec 3-4 godine i necu se maknuti s njega, jos mu nisam nasao manu niti mi je imao jedan losh utjecaj na konfe na kojima se vrtio.
Ne znam kako a-i-o playeri stoje sa pluginovima sa web-browsere, ali sa K-Lite MP i eventualno QT-Lite (koji je od istog autora, i na 10-15% velicine QT player installa), you are set for life... do sl. updatea.
E da, a i update je preje... stvar, jednostavno pokrenes install novog packa, a on skuzi stari, sam ga deinstalira i instalira novi. (valjda cisto, jer jos nisam skuzio probleme, a koristim ga i updateam prilicno dugo...).
Btw, svojevremeno sam ripao i enkodirao i slicno (

), i sve sto mi je trebalo je bio K-Lite i VirtualDub(Mod).
PS: McG, FTW.
EDIT: zapeo sam 2 posta u proslosti. MPC HC ne vrti nikaj ak nemas codece, ne? Nije a-i-o, ne? Izgleda da ne. A zanimljivo je da je ista verzija koju skines sa SourceForgea unutar K-Lite Mega Codeca...